LG lansează noi modele de soundbar cu Dolby Atmos, DTS:X și Google Assistant integrat la bord

0
1201
LG

Cu toate că târgul de tehnologie CES 2019 își va deschide oficial porțile pe data de 8 ianuarie, iată că lansările de produse ce vor fi afișate la fața locului au început deja. Cel mai proaspăt exemplu sunt noile modele de soundbard de la LG numite SL10YG, SL9YG, respectiv SL8YG.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea au fost dezvoltate în parteneriat cu Meridian Audio și aduc suport pentru acustică Dolby Atmos, DTS:X, dar și integrare a asistentului vocal Google Assistant la bord. Ce înseamnă asta este că vom putea controla dispozitivele folosindu-ne doar vocea simplu și rapid.

LG

De asemenea, un asemenea soundbar cu Google Assistant poate deveni un hub smart home pentru controlul produselor Wi-Fi precum becuri inteligente, termostate sau cuptorul smart. Ca design, aceste modele adoptă un stil minimalist, fiind discreste și subțiri.

Aflăm că varianta SL9 aduce la pachet și un giroscop prin care va ajusta sunetul în funcție de amplasarea sa. Momentan acestea sunt singurele detalii dezvăluie, urmând ca în cadrul prezentării de la CES 2019 să aflăm lista completă de specificații, dar și prețurile de comercializare!