Samsung va prezenta câteva tehnologii ciudate la CES 2019

1
1555

Începutul de an este întotdeauna marcă de showuri tech, care ne aduc telefoane noi, tablete noi, ceasuri şi multe alte gadgeturi. Apar inclusiv laptopuri, produse smart home şi chiar automobile şi televizoare rulabile. Dar Samsung vrea să ne ducă într-o nouă zonă şi judecând după teaserele de la CES 2019 vom avea ceva produse inedite de văzut în Las Vegas.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Printre ele se numără un microfon ASMR, un monitor care îşi ajustează suportul şi poziţia în funcţie de capul şi gâtul tău, plus un serviciu de parfum special. Câteva din proiectele noi au inteligenţa artificială în spate şi sunt realizate în segmentul experimental Samsung C-Lab (Creative Lab). Printre noutăţi se numără Tisplay, un serviciu de reclame servite în cadrul clipurilor video live, în timpul live streaming-ului.

Serviciul recunoaşte hainele unui creator de conţinut şi plasează reclame pe ele. aiMo este un alt produs nou, o soluţie de înregistrare ASMR care implică un smartphone şi o husă specială care stimulează urechea umană. MEDEO este un serviciu de produs şi editat video instant şi simultan. Practic faci crop şi editezi în vreme ce filmezi.

PRISMIT este o noutate care ne-ar putea scăpa de fake news, pentru că face analiza unor ştiri pe bază de AI. Va căuta top 5 articole relevante pentru contextul şi istoria unui eveniment. Avem şi un Perfume Blender, cu care poţi face poze parfumurilor preferate şi să primeşti apoi recomandări în funcţie de ingredientele lor.

Cel mai util mi se pare Girin Monitor Stand, care se ajustează automat în funcţie de ochii, gâtul şi capul tău, pentru o postură ideală. Avem şi o lampă cu AI pentru birou, care ajustează lumina automat în funcţie de ce faci, plus SnailSound, care este un aparat auditiv calibrat cu o aplicaţie de smartphone.