iPad Mini Pro confirmat de un retailer grec, va veni cu hardware superior preluat de la modelele iPad Pro

0
800

În ultimele zile am auzit tot mai des că Apple pregăteşte un eveniment pentru săptămâna viitoare , sau pentru începutul lui aprilie, evident acesta fiind axat pe debutul de noi modele iPad. Dacă până acum ştiam că firma din Cupertino pregăteşte un iPad Pro 2 de 12.9 inch, un model nou de 10.5 inch şi unul accesibil de 9.7 inch, se pare că şi un iPad Mini nou e în cărţi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informaţiile vin de la un retailer grec, care are detalii şi despre celelalte produse. Aşa numitul iPad Pro Mini ar urma să vină cu tipică diagonală de 7.9 inch, dar şi cu un procesor de nouă generaţie, fie Apple A10, fie Apple A10X şi va avea şi o cantitate sporită de RAM faţă de iPad Mini 4 probabil. Mă aştept la un upgrade de cameră, compatibilitate cu Apple Pencil şi poate şi 4 difuzoare integrate.

Nu e exclus să primească şi un Smart Keyboard, deşi dimensiunile nu prea îl predispun la aşa ceva. Cât despre iPad-ul de 9.7 inch el ar trebui să fie un produs accesibil, pentru şcoli, facultăţi şi licee, dar va primi tot titulatura de “Pro”. Noutatea reală este modelul de 10.5 inch, care cu puţin noroc ar putea chiar include un panou OLED.

Aflăm mai multe în maxim 2-3 săptămâni, cand asteptam si acel iPad Pro 2 de 12.9 inch cu cel mai nou CPU Apple.