Cu câteva ore în urmă îl vedeam pe Xiaomi Mi MIX, în varianta sa Mini, cunoscută şi ca Nano, iar acum încă o fotografie hands on cu acest model apare. Ea prezintă în prim plan meniul “About” de pe handset şi se reconfirma şi dotările hardware.

Publicitate

xiaomi-mi-mix-nano-leaks-out-2

În ultimele fotografii îl vedeam pe Nano fotografiat lângă Mi MIX şi priveam sosirea sa ca o veste bună, în ideea că ar putea fi produs în număr mai mare de unitati decât exclusivistul Mi MIX. Specificaţiile lui Nano ar urma să includă un ecran de 5.5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 821, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Numele de “Nano” e justificat pentru că Mi MIX are o diagonală de 6.4 inch, iar în comparaţie cu el noul venit e cu adevărat mic.

Xiaomi Nano rulează MIUI 8 bazat pe Android 6.0 Marshmallow, iar chipsetul sau e tactat la 2.35 GHz, după cum ne arată şi captură de mai sus. Detaliile legate de design nu sunt foarte clare, dar aş fi gata să pariez că acest model nu va avea un corp ceramic precum varianta standard, pentru a putea fi produs mai uşor.