Sony lansează obiectivul cu montură E, noul FE 50mm F1.2 G Master

0
982

Sony a lansat în această săptămână un nou obiectiv cu o rezoluţie generoasă, efecte Bokeh spectaculos şi sistem de autofocalizare de înaltă performanţă. Se numeşte FE 50mm F1.2 G Master şi este un obiectiv cu montură E, cu numărul 60, care consolidează sistemul Alpha. Toate într-un design compact şi uşor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul obiectiv obiectiv FE 50mm F1.2 GM (model SEL50F12GM) face parte din gama de obiective Full Frame G Master, cu o rezoluţie excelentă şi un efect Bokeh atractiv, specific gamei Sony G Master. Autofocalizarea este un alt atribut unde străluceşte acest produs, prin viteza şi precizia sa. Are control profesional şi fiabilitate, într-un design compact şi uşor. Diafragma maximă F/1.2 a obiectivului combină o adâncime de câmp impresionantă cu o capacitate de colectare a luminii excelentă. Avem şi viteze mai mari ale obturatorului şi ISO mai scăzut în setări de lumină scăzută, ceea ce face produsul ideal pentru portrete, fotografii de nuntă, video şi altele.

„Suntem încântaţi să lansăm obiectivul cu numărul 60 din gama noastră cu montură E – FE 50mm F1.2 GM – care duce la un nou nivel de expresie si utilizare, atât pentru imaginile statice, cât şi pentru video, fiind un obiectiv cu o deschidere a diafragmei de F1.2”, a declarat Yann Salmon Legagneur, Director de Product Marketing, Digital Imaging, Sony Europe. „Suntem mereu atenşi la ceea ce îsi doresc clienţii noştri, pentru a putea oferi cele mai bune tehnologii în domeniul imagisticii digitale. Obiectivul FE 50mm F1.2 GM, primul nostru obiectiv F1.2 dedicat gamei a, a fost realizat fără a face niciun fel de compromisuri si pentru a îndeplini nevoile în continuă schimbare a creatorilor de continut din zilele noastre.”

Ca tehnologii optice folosite aici avem 3 elemente XA (lentile cu afericitate extremă), care asigura o rezoluţie ridicată pe toate suprafaţa cadrului. Ea se menţine inclusiv la deschiderea maximă a diafragmei de F/1.2. Noul obiectiv oferă imagini clare şi când vine vorba despre cadre cu iluminare din spate, mulţumită acoperirii unice Sony Nano AR Coating II. Ea scade cantitatea de reflexii interne, prevenind apariţia efectelor de ghosting şi flare. Acest produs e gândit pentru creatorii profesionişti de conţinut.

Are un design rezistent la praf şi umezeală şi un element frontal acoperit cu fluorină, care respinge amprentele, praful, apa, uleiurile. Cântăreşte 778 de grame şi va sosi pe piaţă la final de lună aprilie 2020, la un preţ de aproximativ 11.200 de lei. Va putea fi achiziţionat de la dealerii autorizaţi Sony.