Noua boxă premium Sonos Five și Sonos Sub ni se dezvăluie în randări chiar în prag de lansare

0
937
Sonos Five

Coincidență sau nu iată că la doar o zi distanță de la publicarea prezentării boxei Sonos Play:5 Gen2, avem un leak pentru noua generație. Din datele ajunse online, se așteaptă ca boxa actualizată numită Sonos Five să fie prezentată oficial chiar astăzi sau cel târziu mâine, alături de alte produse audio premium.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informațiile sosesc prin intermediul publicației winfuture.de care ne oferă la pachet și multe imagini oficiale pentru dispozitivele în cauză. Avem în primul rând boxa Sonos Five care din punct de vedere vizual amintește mult de modelul anterior. Aceasta va impresiona prin bass-ul livrat de către cele 3x unități woofer.

Sonos Five

Va avea 2 drivere high și mid-range, un tweeter pentru sunet clar și o construcție sigilată pentru a elimina distorsionările și ecoul. De asemenea, fix ca în cazul modelului Gen2 vom putea conecta două unități Sonos Five pentru separare audio stereo prin plasarea în plan vertical.

Sonos Five

Aflăm și faptul că de reglarea audio s-a ocupat producătorul Giles Martin. Device-ul poate reda muzica din aplicația Sonos, Apple AirPlay sau alte surse. Se pot conecta și alte dispozitive sursă prin intermediul unui cablu analog cu conexiune line-in 3.5 mm. La fel ca în cazul generației anterioare vom putea alege dintre culorile alb sau negru.

Sonos

Cât despre noul Sonos Sub 3rd Gen, îl vedem și pe acesta în imagini. Din datele vehiculate, produsul este menit pentru a livra un bass pur și autentic. Asta în combinație cu difuzoarele menite pentru tonuri înalte. Produsul va avea și port Ethernet pentru a se putea conecta direct la o infrastructură existentă via cablu. Nu avem încă prețurile, dar lansarea este foarte aproape!