Forza Street este cel mai nou joc de curse disponibil pe iOS şi Android, nu chiar Forza Motorsport pentru mobil

0
2248

Forza Motorsport este un reper printre jocurile de curse cu automobile cu mulţi cai putere, iar acum a ajuns pe mobil. Rezultatul se numeşte Forza Street şi e departe de simulatorul apreciat pe Xbox şi PC totuşi. Avem un joc gratuit, care ocupă în jur de 1.8 GB şi e disponibil pe iOS şi Android.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se găsea de ceva vreme în Windows Store şi seamănă mult cu CSR Racing, în ideea că veţi colecţiona şi upgrada maşini, urmărind o pseudo poveste. În curse nu veţi vira şi nici accelera practic ci doar lua degetul de pe pedală sau să îl puneţi pe pedală când ajungeţi la anumite zone colorate în galben. Aveţi şi un buton de Nitro şi cam atât. Există şi posibilitatea de a customiza maşinile şi evident avem şi microtranzacţii.

Jocul pare destul de generos cu automobilele, oferind încă de la început maşini clasice precum Porsche-uri din 1989 sau Lamborghini Countach, plus câteva Mustang-uri şi Ford-uri respectabile. Aveţi şi un energy meter, care atunci când se termină trebuie alimentat cu bani, ca la Candy Crush. Personaje trăznite vor spune o pseudo poveste prin replici afişate pe ecran, iar în joc sunt multiple Events tematice săptămânale şi zilnice.

Cine descarcă jocul acum sau mai bine zis până pe 5 iunie primeşte un Ford GT special cadou. Cine îl descarcă pe un Samsung din Galaxy Store primeşte un Ford Mustang GT 2015 personalizat cu tematica Galaxy sau un Chevrolet Corvette Z06 din 2015 dacă ai un Galaxy S20. Vestea bună e că poţi să legi contul de Xbox Live la joc să îţi sincronizezi progresul pe iOS, Android, Windows 10.

Puteţi descărca jocul de aici:

iOS
Android