Huami pregătește o mască de protecție N95 care va permite deblocarea facială cu telefonul

0
1817
Huami

Dacă ați urmărit știrile din ultima vreme atunci știți faptul că în multe regiuni din jurul lumii masca de protecție devine obligatorie în locurile publice, fiind o măsură de prevenire a infectării cu Covid-19. De asemenea, maștile sunt din ce în ce mai variate și mai nou descoperim că Huami pregătește un model ce permite deblocarea facială fără probleme.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Necesitatea unei aceste măști apare ca urmare a problemelor întâmpinate în prezent de către utilizatorii de telefoane cu mecanisme de tip Face ID. Recent aflam că Apple a introdus un update prin care cei cu asemenea metode de autentificare pot trece mai rapid la introducerea PIN-ului pentru deblocare, dar astfel se sare peste securizarea cu datele faciale.

Huami

Huami speră să rezolve problema prin lansarea unei maști dedicate care face parte din proiectul “Aeri”. Masca va permite dezvăluirea expresiilor faciale și totodată deblocarea prin mecanisme de tip Face ID. Pe lângă această caracteristică, noul produs va avea un ventilator, cadru transparent, protecție anti-abur și filtru înlocuibil.

Huami

Aflăm totodată și faptul că masca cea nouă Huami este realizată din materiale flexibile. Se oferă astfel confort și o potrivire la fix pe față. Masca are și lumină ultraviolet pentru dezinfectare. Asta atunci când nu se poartă. De asemenea, aceasta nu se poate spăla manual și nici în mașina de spălat.

Ceea ce vedem în imagini este doar un concept. Astfel ar mai putea dura câteva săptămâni până când testele Huami se vor finaliza. Dacă totul corespunde cerințelor în final, în iunie le-am putea vedea listate la vânzare.