Sennheiser Momentum True Wireless 2 este o nouă pereche de căşti cu anulare activă de zgomot de fond

0
1017

Sennheiser este un reper pe piaţa căştilor high end, de calitate, iar acum a lansat şi un model wireless in ear, care ar trebui să rivalizeze cu AirPods Pro. Plusează totuşi serios pe partea de ANC (anulare activă a zgomotului de fond). Noul model se numeşte Sennheiser Momentum True Wireless 2.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest produs este succesorul lui Momentum True Wireless, o pereche de „buds” clasice apreciate de public. Ei bine a doua generaţie aduce drivere de 7 mm şi anulare a zgomotului din jur. Acest sistem ANC promite o izolare similară cu cea obţinută pe AirPods Pro sau Sony WF-1000XM3, deşi e greu să baţi Sony la acest capitol. Au fost făcute teste în zone precum clădiri de birouri, aeroporturi, în avioane şi medii urbane zgomotoase. Sennheiser a implementat şi acel sistem deja consacrat de „Transparent Hearing”.

El permite să treacă puţin zgomot ambiental, cât să auzi un claxon care ţi-ar salva viaţa sau un anunţ al staţiei următoare de metrou. În ce priveşte autonomia, acest aspect a fost clar îmbunătăţit faţă de predecesor. Fiecare cască oferă 7 ore de playback muzical, faţă de 4, cât oferea predecesorul. Avem şi o cutie de transport şi încărcare, care duce autonomia la 28 de ore. Faţă de alte produse de gen de la Apple, Huawei, Samsung şi alţii, avem o cutiuţă acoperită cu material textil.

Căştile vin pe negru sau alb şi sunt cu 2 mm mai mici decât înainte. Au şi alte materiale premium, precum pini de încărcare auriţi şi au un finisaj metalic elegant. Au şi control tactil personalizabil şi suport pentru Google Assistant şi Siri. Costă 299.95 dolari aceste produse şi se livrează din aprilie.