Noile căști Apple Powerbeats 4 apar la vânzare înainte de anunțul oficial; Costă 149 dolari

0
2656
Powerbeats 4

În urmă cu aproximativ o săptămână vă prezentam aici primele randări cu iz oficial apărute pentru căștile Powerbeats 4. Vorbim despre noile căști wireless Apple care deși încă nu au fost anunțate oficial, apar iată pe rafturile magazinelor. Ca dovadă avem și fotografia pe care o puteți vedea mai sus.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Descoperim că aceste căști și-au făcut apariția în magazinul Walmart din New York, probabil dintr-o greșeală de gestionare. Astfel, Powerbeats 4 au apărut mai devreme la vânzare, cu toate că lansarea ar putea avea loc chiar la final de lună. Știm că aceste căști aduc o autonomie de până la 15 ore.

Powerbeats 4

Sosesc pe negru, alb sau roșu și avem parte de un cip audio Apple H1. Acesta contribuie la autonomia generoasă mai sus menționată și activează funcții extra precum “Hey Siri”. Cât despre prețul afișat în magazin, acesta este de 149 dolari, cu 50 dolari mai mic decât suma practicată pentru Powerbeats 3 la ora actuală.

Totuși, în ultima vreme retailerii au listat generația anterioară de căști la doar 99 dolari. Ce ne rămâne de făcut acum este să așteptăm anunțul oficial. Poate până la final de aprilie le vedem și în oferta retailerilor de la noi.