Sennheiser lansează căştile sport CX Sport, ideale pentru fitness

0
1461

Trendul de a face mişcare şi a trăi sănătos e tot mai răspândit şi ca atare influenţează şi lumea gadgeturilor. Nu e de mirare că tot apar produse precum cel de mai jos, cea mai nouă pereche de căşti de la Sennheiser, CX Sport. Acest purtabil e gândit pentru cei care petrec mult timp la sală, transpiră şi fac exerciţii complexe.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Căştile nu sunt complet wireless, fiind conectate între ele cu un cablu. Accesoriul se conectează via Bluetooth la telefonul mobil şi evident CX Sport vine cu rezistenţă la transpiraţie şi stropire. Acest device poate fi purtat cu cablul plasat în spatele gâtului sau în faţa sa şi vine cu „aripi”, pentru extra ergonomie şi ancorare mai bună a buds-urilor în urechi.

Dopurile pentru căşti au 4 dimensiuni, iar pentru extra confort există un mecanism de strângere a cablului, care vă permite să îi reglaţi lungimea. Are şi o agrafă specială care vă permite să fixaţi pe haine produsul. CX Sport aduce suport pentru Qualcomm aptX, care înseamnă automat latenţă scăzută, deci ceea ce vedeţi pe ecran se potriveşte cu ceea ce auziţi spre exemplu.

Autonomia este de 6 ore, iar o încărcare completă se face într-o oră şi jumătate. Sennheiser CX Sport costă 130 de dolari, deci e mai scumpă decât CX 6.00, dar mai ieftină decât rivali de la Libratone, Jabra sau Apple. Le găsiţi în magazine din iunie. Telecomanda este alungită şi cablul de încărcare este unul USB.