Celebrele căşti Sony de nouă generaţie (WX-1000XM2) primesc suport Google Assistant

0
1182
Maker:0x4c,Date:2017-9-27,Ver:4,Lens:Kan03,Act:Lar01,E-Y

M-am îndrăgostit de căştile Sony WH-1000XM2 când le-am văzut în acţiune la colegii de la Mobilissimo.ro. Nu e o coincidenţă, având în vedere că aceste căşti sunt oferite ca bonus la pachet cu telefonul Sony Xperia XZ2. Ei bine azi ele primesc o funcţie nouă şi anume suport pentru Google Assistant.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Încă de la CES 2018 Google ne “ameninţa” cu implementarea acestui tip de funcţie, care va ajunge pe o sumedenie de terminale. A ajuns pe multe modele, dar căştile Sony au fost cumva neglijate până acum. Ei bine, în această săptămână şi modelele Sony WH-1000XM2 şi Sony WI-1000X au parte de asistentul Google. Primele sunt căşti over the ear cu funcţii premium de bass boost şi anulare a zgomotului de fond, iar al doilea model este o pereche de căşti in ear cu bandă pentru gât.

Ambele produse au fost optimizate pentru utilizarea în tandem cu Google Assistant, ceea ce înseamnă că au integrare cu funcţiile AI. Utilizatorii pot activa asistentul pe căştile compatibile prin apăsarea şi ţinerea apăsat a butonului de apelare. Actualizarea aduce şi funcţii ca push to talk şi posibilitatea de a te conecta şi la terminale iOS cu Assistant.

Puteţi chiar să auziţi notificările push, care vă sunt redate audio de către asistent. Sony WH-1000XM2B este o pereche de căşti comode, cu bandă extensibilă, anulare perfectă a zgomotului de fond şi care costă vreo 1400 lei separat, de aceea au fost o ofertă excelentă gratis cu Xperia XZ2.