Samsung lansează în România noua gamă de mașini de spălat și combine frigorifice bazate pe inteligența artificială

0
665
Samsung lansează în România noua gamă de mașini de spălat și combine frigorifice bazate pe inteligența artificială

Prin intermediul unui comunicat de presă, Samsung a anunțat astăzi disponibilitatea noii game de electrocasnice inteligente. Aceasta include mașini de spălat, uscătoare de rufe și combine frigorifice eficiente din punct de vedere energetic și cu funcții smart la pachet.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile modificări legislative reprezintă pentru Samsung o oportunitate de a le oferi clienților noi soluții și inovații practice. Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics pentru  Samsung România și Bulgaria, a declarat:

Suntem întotdeauna atenți să identificăm noi oportunități și să dezvoltăm noi categorii de produse, pe baza unei bune înțelegeri a stilului de viață a oamenilor. Facem acest lucru posibil cu noi produse premium, care le ușurează viețile consumatorilor, reduc impactul asupra mediului și permit o utilizare mai facilă”

Mașini de spălat

Noua gamă de mașini de spălat a Samsung, include modele care se remarcă în principal prin eficiența energetică, cât și personalizarea experienței de utilizare. Noua gamă vine cu tehnologia QuickDrive care poate reduce timpul de spălare cu până la 50% și consumul de energie cu 20%, păstrând aceeași performanță de curățare. De asemenea, tehnologia EcoBubble asigură o spălare puternică, dar în același timp delicată, chiar și la temperaturi scăzute.

Samsung integrează în noua gamă și funcția de control AI ce oferă o experiență de utilizare mai simplă și personalizată. Astfel, funcția AI Control permite memorarea obiceiurilor de spălare și sugerează programele de spălare potrivite. De asemenea, mașinile beneficiază de integrare în aplicația Smart Things ce oferă sugestii cu privire la programele de spălare, planificare și depanare.

Funcția AI Wash este și ea prezentă aici. Permite obținerea unor rezultate mai bune de spălare, cu consum redus de apă. Folosește patru tipuri de senzori pentru detectarea greutății rufelor și calculează cantitatea de apă și detergent necesară. Un senzor de turbiditate monitorizează nivelul de murdărire și dacă este necesar, adaugă mai mult detergent sau prelungește timpul de clătire.

Add Wash este o funcție disponibilă după ce utilizatorul a apăsat butonul de start al mașinii de spălat. Permite deschiderea ușii în timpul programelor de spălare pentru a adăuga rufe sau balsam. De asemenea, Hygiene Steam este un program de igienizare cu aburi care îndepărtează murdăria persistentă și elimină 99% dintre bacterii și alergeni.

Uscătoare de rufe

Noile uscătoare lansate astăzi beneficiază de asemenea de tehnologia AI Control prin care se memorează obiceiurile de uscare a rufelor. Programul de spălare se poate sincroniza cu cel de uscare a unei mașini de spălat Super Speed Quickdrive. Astfel, se pot obține haine curate și gata de purtat în doar 2 ore, economisind, nu doar apă, dar și consum de energie. Avem integrat programul Super Speed prin intermediul căruia uscarea completă se realizează în doar 81 de minute.

Bacteriile sunt eliminate prin funcția Hygiene Care, cutele nu vor mai fi o problemă datorită tehnologiei Wrinkle Prevent, în timp ce funcția OptimalDry usucă rufele inteligent.

Combine frigorifice

Noile combine frigorifice vin cu tehnologia Space Max. Aceasta conferă frigiderelor un design compact, iar la interior utilizatorii au disponibil mai mult spațiu pe rafturi.

Răcirea se face prin sistemul All-Around Cooling, asigurând o temepratură constantă și o răcire uniformă în interior. Prin funcțiile Optimal Fresh și Humidity Fresh se oferă o prospețime îndelungată alimentelor, oferind flexibilitatea alegerii nivelului de umiditate sau temperatură.

Tehnologia True No Frost răcește uniform și împiedică depunerile de gheață, nefiind nevoie ca utilizatorul să realizeze manual funcția de decongelare. Noua gamă de electrocasnice inteligente de la Samsung au fost anunțate astăzi și urmează a fi disponibile spre achiziționare curând. Mai multe informații despre noile electrocasnice, regăsiți și pe site-ul Samsung.

Prețuri actualizate:

Mașini de spălat

  • Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90N740NOA/LE 9Kg este disponibilă prin intermediul eMAG
  • Masina de spalat rufe Samsung WW10M86INOA/LE, QuickDrive, 10kg este disponibilă acum pe eMAG

Combine frigorifice

  • Combina frigorifica Samsung RB36T675ESA/EF, 360 L, disponibilă pe eMAG

  • Combina frigorifica Samsung RB34T671ESA/EF, 340 L, disponibilă prin intermediul eMAG