MX Player în versiunea beta primește funcția de căutare și redare a conținutului video direct de pe Youtube

0
1076
MX Player în versiunea beta primește căutare și redare video direct de pe Youtube

Experiența YouTube pe mobil se poate dovedi destul de confuză pe măsură ce Google adaugă noi funcții, ceea ce ar putea face ca utilizatorii să caute alternative de redare a conținutului media. O astfel de aplicație este acum MX Player.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În cea mai recentă versiune beta MX Player v1.30, s-a adăugat posibilitatea utilizatorilor de a căuta și reda videoclipuri de pe YouTube direct din aplicație.

Fiind una dintre cele mai populare aplicații de redare pe Android, MX Player este folosit de milioane de oameni din întreaga lume pentru vizualizarea a mai multe tipuri de fișiere multitudinea – video sau audio. Prin noua funcție sosită, de căutare și redare a videoclipurilor de pe YouTube, acesta nu mai este un simplu media-player. Vine astfel ca o alternativă a aplicației dedicate Youtube, oferind inclusiv posibilitatea de a transmite conținut pe alte dispozitive.

Versiunea beta v1.30 s-a lansat cu opțiunile YouTube menționate mai sus, alături de posibilitatea de a mării când vizionați clipuri în fereastra playerului video. Acest lucru funcționează în mod similar cu opțiunea YouTube – prin decuparea ușoară a marginilor laterale pentru o vizionare facilă a conținutului în format 16:9 sau 21:9.

Același update include un control ajustabil al vitezei videoclipurilor, în timp ce opțiunile manageriale din aplicație permit copierea, tăierea sau mutarea fișierelor audio/video pentru acces mai rapid, direct din aplicația MX Player.

Pentru cei ce pot instala aplicații în stadiul beta direct prin intermediul Magazin Play, MX Player v1.30 este deja disponibilă spre descărcare. Nu avem încă informații despre când vom vedea noile opțiuni în versiunea stabilă a aplicației, însă sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.