Microsoft modifică aspectul Windows 10 printr-o nouă actualizare disponibilă în curând pentru toți utilizatorii

0
1231
Microsoft modifică aspectul Windows 10 printr-un nou update disponibil în curând pentru toți utilizatorii

Microsoft lansează actualizarea Windows 10 pe luna octombrie 2020, cunoscută anterior sub numele de 20H2. Aduce o grămadă de modificări în interfață, inclusiv a meniului de pornire și a modului tabletă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Meniul Start va primi un design transparent, care ar trebui să facă tile-urile să arate mai bine și să se potrivească cu tema curentă. Bara de activități va deveni, de asemenea, mai ușor de accesat și se va schimba automat atunci când comutați în modul tabletă, fără a întreba dacă asta doriți. În plus, Microsoft face modificări în zona de notificări pentru a indica mai bine proveniența acestora.

Utilizatorii ce dețin monitoare cu refresh rate ridicat, vor putea modifica ratele de refresh din setări mai facil, accesând Setări> Sistem> Afișare, Setări avansate de afișare.

Browserul Edge nu este exclus și primește noi caracteristici. Combinația de taste Alt+Tab permite acum să treceți prin filele deschise, oferind o vizibilitate pronunțată a acestora. În plus, când treceți cu săgeata mouse-ului peste un favicon, acesta va evidenția toate filele deschide de pe acel site.

Când va fi disponibilă actualizarea?

Așa cum este tipic pentru actualizările majore ale sistemului de operare, Microsoft va limita lansarea acestei versiuni. Update-ul din mai 2020 a întârziat destul de mult timp până a ajuns pe unele PC-uri. De asemenea, a avut destul de multe bug-uri, astfel încât această abordare ar putea fi prielnică pentru mulți. Compania a declarat “Prin intermediul acestui update, puteți învăța și conecta facil de acasă, acum când utilizatorii se bazează pe dispozitivele lor, mai mult ca oricând. Vom adopta o abordare de actualizare treptată pentru update-ul din Octombrie 2020.”

Dispozitivele cu probleme de compatibilitate hardware pot întâmpina dificultăți, deci poate dura puțin până când actualizarea din octombrie 2020 va ajunge pe toate laptop-urile sau PC-urile.

Dacă doriți să vedeți dacă actualizarea din octombrie 2020 este disponibilă acum, accesați Setări> Actualizare și securitate> Actualizare Windows și faceți clic pe Verificare actualizări.