Samsung Gear VR suportă acum Chromecast printr-o actualizare

0
966

Oculus tocmai a anunţat că mai nou Samsung Gear VR suportă Chromecast, permiţând streamingul de conţinuturi VR spre un televizor conectat la un Chromecast. Posesorii de headseturi Gear VR trebuie doar să apese pe butonul Cast din noua aplicaţie Oculus şi apoi şi prietenii lor vor savura universul virtual.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Până acum ne mulţumeam doar să privim cu jind la persoanele “prinse” în realitatea virtuală şi care se jucau cu dragoni, monştri şi călătoreau în toată lumea. Acum vom putea vedea ce experienţe trăiesc ei, e drept nu la fel de realist. Văd această funcţie ca utilă la o petrecere, o prezentare sau un demo, eventual pentru recenzii mai bine realizate pentru jocurile VR.

Veţi putea juca jocuri şi în colaborare acum, prietenii oferindu-vă indicii în funcţie de ce văd pe ecran. Veţi avea nevoie de un telefon cu Android 7.0 Nougat pentru că aceasta funcţionalitate să fie disponibilă. Cum rollout-ul se face în paşi, va trebui să aveţi răbdare până la final de săptămână până să primiţi nouă funcţie.