Logitech prezintă noi unităţi mouse, MX Master 2S şi MX Anywhere 2S, cu suport pentru multiple computere

0
900

Ce ar fi începutul verii fără periferice noi de PC? Logitech ne propune două noi unităţi mouse azi, MX Master 2S şi MX Anywhere 2S, care vin cu nouă funcţie “Flow”. De remarcat că produsele MX Master şi MX Anywmere sunt considerate cele mai bune de pe piaţă la capitolul mouse, se pare.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ambii “şoareci” vin cu actualizări hardware faţă de predecesori, iar senzorul face un salt de la 1000 DPI la 4000 DPI, ceea ce înseamnă că avem o experienţă de tracking îmbunătăţită. Viaţa bateriei aproape că s-a dublat de la 40 de zile la 70. La capitolul design, aceşti mouşi sunt asemănători cu predecesorii lor, păstrând formatul, rotiţa de scroll cu feedback excelent şi aranjamentul butoanelor.

Cea mai mare inovaţie aici rămâne Logitech Flow, un software de multitasking care vă permite să lucraţi cu multiple computere, ba chiar cu multiple OS-uri şi cu aceste periferice. Fie că e vorba de Windows, Mac OS şi multiple terminale, Flow va permite să mişcaţi cursorul de pe un ecran şi să îl vedeţi apărând pe alt desktop fără lag şi delay.

Tehnologia e explicată în clipul de mai jos. Veţi putea şi să daţi copy/paste la text şi să transferaţi imagini de pe un computer pe cel de lângă el. Logitech Flow va trebui instalat pe toate computerele la care dorim să conectăm perifericele. Logitech MX Master 2S şi MX Anywere 2S vin pe albastru, alb, negru şi ruginiu.

Noile produse sosesc în această lună la suma de 109 de euro pentru MX Master 2S şi 89.99 euro pentru MX Anywhere 2S.