Logitech anunță Lift – Un mouse vertical ergonomic conceput pentru confortul utilizatorului

0
1376
Logitech
Logitech anunță Lift - Un mouse vertical ergonomic conceput pentru confortul utilizatorului

Logitech este una dintre cele mai cunoscute companii când vine vorba de periferice PC. Ei bine, compania a anunțat astăzi Lift – un mouse vertical ergonomic conceput pentru creșterea confortului de zi cu zi. El vine cu un design atractiv și se potrivește atât mâinilor de dimensiuni mici, cât și a celor de dimensiuni medii. E disponibil în trei culori atractive și există chiar și o variantă pentru stângaci. Detalii avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lift este un mouse din gama Ergo și sustine abordarea centrată pe om a celor de la Logitech. De asemenea, se diferențiază față de alte produse atât prin design, cât și prin experiențele pe care le oferă utilizatorilor. Acest mouse vertical este rezultatul unui proces de fabricare minuțios a mai multor runde de testare în cadrul laboratoarelor Logitech Ergo.

Designul vertical și unghiul precis de 57 de grade oferă utilizatorilor dreptaci și stângaci o susținere relaxantă, eliminând presiunea de la nivelul încheieturii. Promovează în același timp o postură mai naturală a antrebrațului pe tot parcursul zilei. Mouse-ul aduce un rotiță magnetică și silențioasă, SmartWheel. Ea oferă atât viteză, cât și precizie, fie că discutăm despre editări punctuale sau despre scroll îndelungat prin documente.

Lift funcționează prin Bluetooth Low Energy și funcționează cu Windows, macOS, Linux, ChromeOS, dar și iPadOS sau Android. Există și suport Logitech Flow aici, fiind posibilă gestiunea fluxului de lucru pentru până la 3 dispozitive multi-OS. Lift este fabricat din plastic reciclat: 70% în cazul variantei Lift grafit și 54% în cazul Lift roze și off-white.

Preț și disponibilitate – Logitech Lift

Mouse-ul vertical ergonomic Lift va fi disponibil începând din această lună în România. El va putea fi achiziționat de la partenerii Logitech la prețul recomandat de 389 lei. Vine pe alb, roz și negru (grafit), ultima opțiune comercializându-se și într-o versiune pentru stângaci.