Samsung BESPOKE este frigiderul pe care îl poți personaliza după bunul plac; Vine la IFA

0
790
Samsung BESPOKE

Târgul de tehnologie IFA din Berlin este și locul în care vedem multe electrocasnice noi. La fața locului printre cei mai mari expozanți se află și Samsung, companie care în acest an vine cu produse foarte interesante. Un exemplu este frigiderul Samsung BESPOKE despre care aflați mai multe în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum descoperiți încă din titlu, acesta este un frigider ce poate fi personalizat după bunul plac. Noua categorie de frigidere permite utilizatorilor să-și amenajeze bucătăria în stilul propriu, așa cum se întâmplă în cazul electrocasnicelor incorporabile.

Samsung BESPOKE

Aflăm că gama este gândită pentru a fi adaptată oricărei bucătării, menținându-se în același timp ideea de electrocasnice incorporabile. Frigiderele Samsung BESPOKE adoptă un design modular și vin în 8 forme diferite. Avem de la frigidere cu o singură ușă și până la modele cu 4 uși.

Frigiderele pot fi configurate în multe feluri, existând numeroase elemente de personalizare. Putem alege dintre 3 materiale diferit pentru panoul frontal: metal cotta, sticlă satinată și sticlă glam. De asemenea, sunt și multe opțiuni de culoare:

  • metal cotta: cărbune, alb, verde mentă
  • sticlă satinată: culori mate precum gri, bleumarin, coral, galben
  • sticlă glam: finisaj lucios – alb, roz

Pe lângă culoare și finisaj, consumatorii pot alege și conceptul general de design interior pe care și-l doresc. Noul frigider Samsung BESPOKE va fi prezentat la IFA 2019 în Berlin alături de alte electrocasnice interesante precum cuptorul cu abur numit Samsung Dual Cook.