Honor Vision TV ar putea rula Android TV în varianta internațională

0
1299
Honor Vision TV

Printre televizoarele lansate pe piața din China recent îl avem și pe Honor Vision TV. Acest din urmă dispozitiv rulează Harmony OS pe piața asiatică, dar la nivel global ar putea sosi cu alt sistem de operare la pachet. Câteva indicii apar astăzi și discutăm despre în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, o listare Bluetooth SIG indică 4 versiuni diferite ale televizorului ce adoptă interfața EMUI HomeVision. Nu aceasta este mențiunea care ne atrage atenția, ci referințele la Google și Android incluse în listare. Ar putea fi un indiciu cu privire la integrarea Android la bord, dar nu suntem complet siguri de această posibilitate.

Honor Vision TV

Spunem asta pentru că încă este neclar dacă EMUI HomeVision este o interfață pentru Harmony OS, Android, sau pentru ambele platforme. Există însă și posibilitatea ca în cazul de față să avem de-a face cu un alt televizor Huawei sau chiar cu un device smart display similar lui Nest Hub.

Până ne vom lămuri cum stau exact lucrurile aici, vă reamintim că Honor Vision TV vine echipat cu procesor octa-core Honghu 818. Are display 4K de 55 inch și poate fi folosit și ca hub smart home. De asemenea, există și o variantă Pro care aduce mai multe microfoane, o cameră ajustabilă și 6 difuzoare de 10W.

Prețul este de aproximativ 540 dolari pentru modelul standard, respectiv 680 dolari pentru cel Pro. Ca un fapt divers aflați că și Xiaomi a lansat recent un televizor în China și anume modelul Redmi TV despre care v-am vorbit aici.