Samsung 4-Door Flex, conceptul inovator de frigidere debutează la nivel global și este adaptat pentru bucătăriile moderne

0
849
Samsung 4-Door Flex

În cadrul târgului de tehnologie CES 2021 am avut parte și de multe lansări de electrocasnice, un exemplu fiind și Samsung 4-Door Flex. Acesta este un concept inovator de frigidere, adaptat pentru bucătării moderne și care din această lună debutează la nivel global după cum ne informează Degustăm.ro. Ce știe să facă și ce livrează un asemenea frigider aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua serie de frigidere se remarcă prin design-ul minimalist și numeroasele funcții de personalizare. Acestea dispun de un design modern cu uși și mânere încastrate, linii elegante. Pe partea de customizare frigiderele oferă 8 culori unice și vom putea alege dintre finisaje din sticlă sau oțel, in funcție de preferințe. Avem nuanțe de gri, albastru, șampanie, alb sau roz.

Samsung 4-Door Flex

Cât despre funcțiile tech, avem în primul rând Beverage Center, o soluție inovatoare de dozare a apei care aduce acces mai rapid la dozatorul de apă. Există și un recipient cu umplere automată și funcție Dual Auto Ice Maker. Aceasta din urmă face cuburi de gheață și fulgi de gheață în cele 2 sertare separate. Poate produce până la 2.8 kg de gheață pe zi, iar stocarea ajunge la 3.1 kg.

Samsung 4-Door Flex

Avem și funcție Cool Select+, acesta fiind un compartiment care poate fi transformat rapid din frigider în congelator. Aici se pot stoca o gamă largă de alimente. Apare și sertarul Flex Crisper ideal pentru produse proaspete sau carne și pește. Pentru fructe și legume există sertarul Crisper+ care asigură o umiditate perfectă. pentru o spălare uşoară. De asemenea, frigiderele Samsung 4-Door Flex au și filtru odorizant UV pentru a reduce mirosurile. Se oferă și o curățare continuă a filtrului.

Samsung 4-Door Flex

Preț și disponibilitate Samsung 4-Door Flex

Noile frigidere încă nu au sosit pe piața din România, dar trebuie să știți că prețurile sunt unele piperate. În SUA sumele pornesc de la 3.199 dolari pentru modelul de bază. Ajung la 4.399 dolari dacă vreți și ecranul tactil Family Hub.