TCL a anunțat noi serii de televizoare! C82 Mini-LED și C72 și C72+ cu tehnologia Quantum Dot

0
786
TCL
TCL a anunțat noi serii de televizoare! C82 Mini-LED și C72 și C72+ cu tehnologia Quantum Dot

TCL a organizat ieri un eveniment în mediul virtual prin care a anunțat noi Smart TV-uri, dar și un nou soundbar. Au debutat trei noi serii de televizoare (C72, C72+ și C82) și soundbar-ul TS8132. Aceste produse au fost concepute pentru a oferi o experiență audiovizuală inedită. Televizoarele au diagonale cuprinse între 43 și 75 inch și sunt concepute atât pentru gameri, cât și pentru fanii competițiilor sportive și a emisiunilor de divertisment. Avem detalii despre noile produse TCL mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

TCL C82

În prim plan s-a aflat flagship-ul pe zona TV de la TCL. Seria C82 aduce panouri QLED cu tehnologia Mini-LED. Acest display de înltă performanță este capabil să ofere 20 de opriri ale intervalului dinamic. Astfel, afișează gradații mai subtile între nuanțele de negru și detalii extra în cazul umbrelor. Seria C82 primește și suport HDR, culori mai realiste și mai bogate.

Afișajul nativ este de 100Hz, astfel că acțiunea din imagini este stabilizată pe ecran și prezintă cadre de acuratețe superioară. Seria C82 dispune de capacitatea de scanare verticală care pune în evidență cadrele cu mișcare foarte rapidă și multi-HDR pentru adaptarea conținutului la cel mai bun format disponibil. Apare și tehnologia 4K HDR Dolby Vision IQ care optimizează calitatea imaginii în funcție de condițiile de iluminare din încăpere.

TCL

Modelul TCL C82 vine cu diagonală de 165 cm și oferă rezoluție 4K. Panoul este 10 bit și oferă suport HLG și funcție de upscalling până la rezoluție UHD. Pe partea de sunet regăsim un sistem 2.1 ONKYO de 60W, dar și un difuzor pentru bas în spate. Smart TV-ul este certificat Dolby Atmos, Dolby TrueHD și Digital Pure Sound. La interior regăsim un procesor quad-core, iar TV-ul rulează Android TV R (11). Pe partea de conectivitate amintim Bluetooth, Wi-Fi și 4 porturi HDMI. Stand-ul este central, metalic, are dimensiuni reduse, iar designul televizorului este subțire, fără ramă.

TCL C72, C72+

Au mai debutat și seriile TCL C72 și C72+. Aceste Smart TV-uri dispun de tehnologia Quantum Dot, AiPQ Engine și tehnologia Deep Learning dezvoltată de TCL. Producătorul dorește să ofere o experiența cinematografică acasă prin intermediul acestor două modele. Ambele serii pot reda peste un miliard de culori și nuanț€, dispun de funcția Motion Clarity și au suport HDR Pro 4K. Varianta C72+ iese în evidență întrucât are parte de afișaj nativ de 100Hz, fiind seria ideală când vine vorba de gaming.

TCL

Totodată, modelul C72+ aduce și 4K HDR Dolby Vision IQ, tehnologie care optimizează calitatea imaginii în funcție de iluminarea din cameră. Se adaugă un mod “Game Master Pro”, disponibil la conectarea consolelor prin HDMI 2.1 care permite rate de refresh mai mari, de până la 120FPS și VRR. Lineup-ul C72 dispune de asemenea de HDMI 2.1 și ALLM pentru lag minim, dar modul în acest caz este “Game Master”, neavând parte de VRR și rată de refresh adaptivă.

Ambele modele au parte de acustică ONKYO și suport HDR Multi Format. Sunt Smart TV-uri cu rezoluție 4K, procesoare quad-core și Android TV R (11) ca sistem de operare. Regăsim integrat și asistentul Google Assistant pentru control facil, prin voce.

Soundbar TS8132

Pentru cei ce doresc un sunet și mai bun, TCL a anunțat un nou soundbar. Este vorba despre modelul TS8132 care dispune de certificare Dolby Atmos și un subwoofer wireless care va oferi o expriență audio de calitate, fie că vorbim despre jocuri, TV sau chiar streaming. Soundbar-ul în sine are 8 difuzoare și are Chromecast integrat. Primim și suport Apple AirPlay cu Hey Google și Alexa. Pe partea de conectivitate, acesta aduce HDMI eARC cu certificare Dolby Vision 4k pass-thru. Prețurile noilor produse TCL nu au fost încă comunicate.