Rusia ar fi dezvăluit accidental noua generație de sateliți militari; apar și fotografii ale momentului cu pricina

0
681
Sateliți militari

Prin intermediul unui raport emis de către IHS Markit aflăm astăzi faptul că Rusia a dezvăluit accidental noua generație de sateliți militari. Întâmplarea a avut loc pe data de 6 iunie când o serie de oficiali din domeniul apărării ruse ce îl includea și pe Ministrul Apărării Sergei Shoigu, au făcut un tur al fabricii de sateliți ISS Reshetnev din Krasnoyarsk, Rusia.

Publicitate

Momentul cu pricina a fost fotografiat și materialele pe care le vedeți aici au fost postate de către publicația de știri Russian MoD. Aceste imagini par a dezvălui informații despre noii sateliți Repei ce vor purta numele Repei-S, respectiv Repei-V și care vor dispune de o pereche de antene generoase – semn că avem de-a face cu sateliți pentru comunicare sau pentru strângerea de informații.

Sateliți militari

Aflăm cu această ocazie și faptul că nu este prima oară când informații secrete sunt dezvăluite din Rusia, în 2015 televiziunea rusă dezvăluind detalii clasificate despre Status-6, torpilă echipată cu focos nuclear a cărui scop este acela de a crea o explozie mai mare.