Roborock S5 Max, aspiratorul robot cu mop este disponibil DOAR azi la un preț special!

0
2378
Roborock S5 MAX

Printre cele mai populare aspiratoare robot de pe piață îl avem și pe Roborock S5 Max, un produs pe care astăzi îl puteți achiziționa la un preț special. Altex.ro este retailerul care ne propune această ofertă și trebuie știut faptul că prețul este valabil DOAR AZI pe data de 14 octombrie până la ora 23:59.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aspiratorul în sine se remarcă prin faptul că poate aspira atât uscat, cât și umed. Are senzori pentru a trece peste obstacole precum este cazul cablurilor sau pragurilor. De asemenea, vine și cu un sistem anti-cădere bazat pe senzori astfel încât se evită căderea pe scări.

Roborock S5 MAX

Roborock S5 Max se va duce automat la stația de încărcare atunci când energia este pe terminate, astfel încât să fie gata pentru următoarea curățare. Are mai multe niveluri de putere pentru aspirare și vine cu o aplicație mobilă. Aspiratorul dispune de Wi-Fi și poate fi controlat de pe telefon. Poți programa sesiuni de curățenie, seta zona de aspirare, dar și controla alte aspecte ale aspiratorului.

Roborock S5 MAX

Printre accesoriile pe care le primești în pachet se află și un mop din microfibră care este irigat treptat printr-un recipient de apă. Astfel se realizează ștergerea umedă în același timp cu procesul de curățare uscată. Apropo de curățarea umedă, aceasta poate fi omisă în funcție de preferințe în anumite camere, alegere ce poate fi făcută din aplicație.

Aflați și că aspiratorul are o capacitate de colectare de 0.46 litri, filtru HEPA lavabil. Livrează o putere de aspirare de 58W. Bateria Li-Ion de la interior se va încărca în 5 ore și promite până la 190 minute autonomie. Pentru cei interesați de zgomot, aflați că nivelul ajunge la 60 dB.

Preț special Roborock S5 MAX

Roborock S5 Max vine la pachet cu o stație de încărcare, perie laterală, perie în V, rezervor de apă. Are și 1x filtru HEPA, 1x lavetă mop, perie de curățare, adaptor și manual de utilizare în limba română. DOAR azi îl găsiți la prețul special de 1.693 lei pe Altex. Pentru cei curioși, platforma compari.ro indică cel mai bun preț fiind de 1.899 lei.