Razer Kraken X debutează oficial! Căști de gaming cu preț de 60 euro și greutate de 250 grame

0
982
Razer Kraken X

Din partea celor de la Razer sosește astăzi lansarea unui nou headset de gaming și anume Razer Kraken X. Căștile se remarcă prin greutatea redusă de doar 250 grame și aflați că fac parte din gama de buget. Detalii extra aveți mai jos și aflați și suma la care se vor vinde în magazine.

Publicitate

Acestea oferă și sunet surround 7.1, caracteristică ce va sosi pe toate căștile de gaming Razer lansate începând din 2019. Cupele sunt fabricate din spumă cu memorie și se aduce alături o bandă ajustabilă pentru sporirea nivelului de confort.

Razer Kraken X

Razer Kraken X oferă o sensibilitate audio de 106 dB, difuzoare de 40 mm cu magneți Neodymium, cupe cu dimensiuni de 65 x 44 mm și o impedanță de 32 ohm. Frecvența de răspuns este cuprinsă între 12 Hz și 28 kHz, iar conexiunea la device-uri se realizează prin intermediul unui cablu cu lungime de 1.3 mm și port analog 3.5 mm.

Căștile vor fi disponibile în versiunea standard pe negru la un preț recomandat de 59.99 euro. Există și o versiune pentru console care se remarcă prin elemente colorate într-o nuanță de albastru. Și acestea costă tot 59.99 euro, iar lansarea comercială este programată pentru acest trimestru.