Razer anunță primele căști in-ear complet wireless, pentru zero lag audio în gaming

0
1339
Razer

Din partea celebrului producător de echipamente gaming Razer vine astăzi lansarea primelor căști in-ear complet wireless din portofoliu. Numele complet este Razer Hammerhead True Wireless și discutăm în rândurile de mai jos despre dotările oferite și prețul de vânzare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând trebuie spus că aceste căști wireless promit un lag audio zero în gaming atunci când ne jucăm pe telefonul Android. Acesta este și cel mai deranjant lucru în a utiliza căști wireless în gaming-ul pe smartphone, iar Razer pare a fi găsit soluția prin care să ne scape de lag și la un preț accesibil.

Razer

Acestea oferă un „Gaming Mode” cu latență 60ms ce se poate activa dintr-o aplicație dedicată pe Android sau iOS, astfel că sunetul se va alinia cu ce se întâmplă pe ecran. Au suport Bluetooth 5.0 (într-o versiune customizată) și pentru activarea modului latență scăzută va trebui să dăm câte un tap triplu pe fiecare cască.

Razer

Din punct de vedere al design-ului acestea sunt similare Apple AirPods, neavând dopuri din silicon ce se pot schimba la nevoie, ci o formă predefinită care ar trebui să fie confortabilă pentru majoritatea utilizatorilor. Au o cutie compactă de putare/încărcare ce se va alimenta prin port USB Type-C. De asemenea, dimensiunile sale reduse o fac ușor de purtat în geantă/ghiodan sau chiar buzunar.

Razer

Razer Hammerhead True Wireless oferă și certificare IPX4 pentru rezistență la transpirație și umiditate. Promit 3 ore autonomie cu o singură încărcare. Cutiuța oferită alături oferă până la 4 reîncărcări, astfel că autonomia totală ajunge la aproximativ 13 ore. Sunt o alternativă interesantă pentru cei care vor să scape de lag în gaming și totodată să nu aibă fire la mijloc care să strice experiența.

Prețul acestor noi căști de la Razer este de 119 euro pe plan european și pot fi comandate de aici.