Xiaomi Mi TV 5 primește un teaser și surprinde prin grosimea redusă; Se lansează pe 5 noiembrie

1
1804

Pe data de 5 noiembrie chinezii de la Xiaomi au programat un eveniment major, zi în care vor dezvălui telefonul Mi CC9 Pro, dar și ceasul Mi Watch cu Wear OS. Acum descoperim că vor exista și alte produse noi la fața locului, printre care și televizorul Xiaomi Mi TV 5 pe care îl vedem în teaserul de mai sus.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În acest poster dezvăluit pe platforma de socializare Weibo ni se prezintă televizorul dintr-un unghi înclinat. Chiar și așa avem ocazia să descoperim câteva elemente de design, precum grosimea foarte mică a ramei metalice, loc în care apare și inscripția „Designed by Xiaomi”.

Xiaomi Mi TV 5

Deși televizorul nu este aprins pentru a ne da seama cât de înguste sunt marginile din jurul panoului, ținând cont de modelele anterioare din gamă este de așteptat ca și acest televizor să surprindă plăcut la acest capitol. Va fi clar un Smart TV și nu este exclusă apariția unui asistent vocal chinez la bord.

Cât despre dotările acestui televizor Xiaomi Mi TV 5, încă nu avem o idee clară despre pachetul hardware ce ni se oferă. Un singur detaliu dezvăluit de către producătorul chinez face referire la faptul că panoul oferă acoperire 108% pentru spațiul de culoare NTSC. Va oferi și suport pentru rezoluție 4K.

Există unele speculații potrivit cărora acest televizor ar veni echipat cu panou Samsung QLED, similar cu cel utilizat pe OnePlus TV. Tehnologia din spatele acestui ecran promite culorii mai vii și un negru profund, având și avantaje față de OLED, printre care evitarea fenomenului burn-in.

Așteptăm lansarea de pe 5 noiembrie pentru a afla mai multe detalii despre televizor!