Tesla Model Zero este conceptul ce ne dezvăluie direcția în care se îndreaptă firma lui Elon Musk

0
2798
Tesla Model Zero

Conceptele de automobile sosesc continuu în online, dar nu în fiecare zi vedem asemenea randări pentru automobile Tesla. Astăzi este totuși o excepție, zi în care descoperim conceptul intitulat Tesla Model Zero și creat de către Sahm Jafari, același designer care lucrează la viitorul pickup Tesla.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Grație CEO-ului Elon Musk știm destul de multe detalii despre acest pickup pregătit, precum faptul că va fi mai bun decât un Ford F150 și că prețul nu va trece de 50.000 dolari. Au fost dezvăluite și detalii precum variante cu autonomie de 643 km sau 805 km, dar și prezența unui sistem de propulsie dual-motor AWD.

Tesla Model Zero

Va avea suspensie dinamică și capacitate de remorcare de 136.000 kg. Sunt și comentarii ale CEO-ului potrivit cărora pickup-ul va avea un look futurist, iar randările de față ne-a putea da câteva indicii. Designer-ul Sahm Jafari este în spatele conceptului Tesla Cyberpunk Truck și a fost angajat de către Elon Musk direct de pe bancile facultății de design din California.

Tesla Model Zero

Vedem aici un nou concept al său intitulat Tesla Model Zero și după cum se poate remarca, clar nu este un pickup. Potrivit creatorului, acest automobil ar putea fi plasat sub Model 3 în gamă, fiind o variantă accesibilă pentru toată lumea.

Tesla Model Zero

Ar fi un automobil prin care Tesla intră în zona entry-level și din imagini observăm unele accente ce ne pot oferi indicii cu privire la munca lui Jafari în cazul Tesla Cyberpunk Truck. Un exemplu este zona frontală ce are o muchie dreaptă ce se întinde până la parbriz și care seamănă mult cu imaginea teaser dezvăluită de Tesla pentru viitorul său pickup.

Tesla Model Zero

Această zonă „dreaptă” din față ar putea ajuta la îmbunătățirea performanțelor aerodinamice și astfel la îmbunătățirea eficienței unui astfel de vehicul mare din zona pickup-urilor. Tesla Pickup este așteptat să debuteze în noiembrie în Los Angeles, acolo unde Elon Musk prezintă de obicei noutățile!