Produsele medicale şi de fitness Withings poartă brand Nokia de acum

1
844

La MWC 2017 Nokia şi-a început conferinţa de presă nu cu lansarea de noi telefoane, ci cu echipamente medicale şi de fitness. Astfel, au înglobat compania Withings în portofoliul propriu şi acum aflăm că îşi vor pune logo-ul pe produsele sale. E vorba despre cântare inteligente, purtabile şi altele de gen.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Withings era cumpărată de Nokia în vara anului trecut contra sumei de 191 milioane de dolari. Pentru o bună perioadă de timp produsele companiei şi-au păstrat logo-ul, dar în această săptămână Evan Blass a dezvăluit imagini cu gadgeturile firmei branduite acum de Nokia. Vedem un cântar inteligent spre exemplu cu acest brand. E genul acela de cântar care nu măsoară doar kilogramele, ci şi procentajul de grăsime din corp, greutatea oaselor, câtă apă şi muşchi avem.

Withings se mai ocupă şi cu echipament medical, brăţări care au atât rol de fitness, cât şi de monitorizarea unor afecţiuni, plus echipamente smart home. Cel mai inedit produs pe care l-am găsit în oferta lor este o perie de păr inteligentă, care face recomandări cu privire la păstrarea părului sănătos. Withings este o companie franceză, înfiinţată în anul 2008 şi a fost prima din lume cu un cântar conectat la WiFi, în anul 2009.

Au produs în trecut şi camere de securitate HD wireless şi un sistem inteligent de monitorizare a somnului. Au primit foarte multe premii pentru produsele lor, de aici şi ascensiunea rapidă şi preluarea de către Nokia.