Bill Gates discută pentru prima oară deschis despre toate conspiraţiile care îl leagă de Covid-19

0
2061

Dacă intraţi pe orice grup de Facebook, forum, secţiune de comentarii YouTube unde se discută despre Covid-19 inevitabil va apărea şi numele lui Bill Gates. În general la pachet cu „cipuri” şi „5G”. Probabil cei mai raţionali dintre voi se întreabă cum s-a ajuns la această corelare. Ei bine aflaţi mai jos legătura, chiar din gura lui Gates.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În 2015 cofondatorul Microsoft, Bill Gates a ţinut un discurs TED Talk legendar, în care a explicat pe larg cât de nepregătiţi eram pentru o pandemie globală. Fix asta s-a întâmplat în 2020, când omenirea a fost prinsă cu pantalonii în vine de Covid-19. Boala a luat deja 2 milioane de vieţi şi îmbolnăvit 100 de milioane de oameni. Pe de altă parte a accelerat masiv dezvoltarea unor vaccinuri, lucru vital pentru bolile viitorului. La pachet au apărut şi nenumărate teorii ale conspiraţiei, propagate prin reţelele de socializare.

Multe afirmă că Bill Gates şi acoliţii săi au creat cumva pandemia pentru a putea controla oamenii prin cipuri implantate via vaccin. Într-un interviu acordat recent celor de la Reuters, Bill s-a declarat şocat şi uimit de aceste teorii ale conspiraţiei, pe care le-a numit „nebuneşti” şi „diabolice”. A amintit şi că doctorul Fauci a fost de asemenea acuzat de lucruri oribile. Gates sugerează să ne educăm mai bine cu privire la virus, originile sale şi vaccinuri.

În plus merită făcute studii de caz pe mania conspiraţiei, care tot insista pe 5G, Gates, cipuri. Bill Gates a făcut săptămâna trecută vaccinul anti Covid, declarând că se simte excelent după el. Dacă veţi citi comentariile la postare veţi şti exact ce găsiţi acolo: o sumedenie de teorii şi acuze. Unele teorii provin şi din discursurile lui Gates de la începutul anilor 2010, cu privire la creşterea fără control a populaţiei globale şi sugestii cu privire la stăvilirea sa. Unele declaraţii au fost înţelese că „eradicarea unei părţi a populaţiei” sau ca o recomandare de sterilizare.

Bill Gates are o fundaţie caritabilă alături de soţia sa, prin care a donat nu mai puţin de 1.75 miliarde de dolari pentru combaterea pandemiei. Banii merg spre tratamente, diagnosticare, echipamente şi vaccinuri. Miliardarul se declară încântat şi de nouă strategie a lui Biden şi păstrarea lui Fauci în program.