Prețurile automobilului electric Dacia Spring au fost dezvăluite! Costă sub 10 mii de euro dacă este achiziționat prin Rabla Plus

0
1287
Dacia Spring
Prețurile automobilului electric Dacia Spring au fost dezvăluite! Costă sub 10 mii de euro dacă este achiziționat prin Rabla Plus

Dacia Spring a fost anunțată în luna octombrie a anului trecut, devenind oficial prima mașină electrică Dacia. De asemenea, este unul dintre cele mai accesibile vehicule electrice din Europa. Astăzi au fost anunțate prețurile versiunilor disponibile în România. Se pare că prețul este foarte atractiv în cazul achiziționării prin Rabla Plus. Mai jos avem detalii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Potrivit biziday.ro, precomenzile pentru noul vehicul electric Dacia Spring încep pe data de 20 martie 2021. Fără să vă mai ținem în suspans, iată variantele și prețurile la care va fi comercializat automobilul pe plan local:

  • Dacia Spring Comfort Plus – 18.100 euro (acest model va debuta inițial la precomandă);
  • Dacia Spring Comfort – 16.800 euro (va fi disponibilă ulterior);
  • Dacia Spring în varianta pentru flote – 16.800 euro

Având în vedere că automobilul poate fi achiziționat prin programul Rabla Plus, acesta ajunge să coste sub 10.000 de euro în acest caz. Livrările vor începe în septembrie 2021, iar modelul este disponibil în trei culori: Alb Kaoline, Albastru Cenote și Argintiu Lightning. Ulterior va fi disponibilă o a patra opțiune – roșu Goji.

Dotări Dacia Spring

Vă reamintesc că mașina oferă o autonomie de până la 225 de kilometri cu o singură încărcare și are la bază modelul Renaul K-Ze. Mașina are o lungime de 3.74 metri și un ampatament de 2.4 metri. Un mare plus este portbagajul generos și spațiul interior mare. Aceasta poate găzdui 4 adulți, iar portbagajul oferă 300 de litri de stocare. Automobilul oferă 44 de cai putere, o viteză maximă de 125 km/h și o baterie de 26.8 kWh.

Modelul Comfort Plus sosește cu un ecran touchscreen de la MediaNav cu navigare prin satelit, diagonală de 7 inch și oferă Apple CarPlay și Android Auto. Încărcarea se realizează rapid, ajungând la 80% în sub o oră la un terminal de 30 kW. Cu alimentarea standard pe cablul furnizat de Dacia aceasta se încarcă în 14 ore de la priza de acasă. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul Dacia.