Allview oferă un teaser pentru tehnologia Far Field Voice Control – va oferi comenzi vocale pe seria de televizoare Allview ePlay7100

0
1465
ePlay7100
Allview oferă un teaser pentru tehnologia Far Field Voice Control - va oferi comenzi vocale pe seria de televizoare Allview ePlay7100

Acum ceva timp aflam că Allview pregătește lansarea noilor Smart TV-uri din seria  ePlay7100. Atunci scriam că acestea ar trebui să aducă panouri QLED, Android TV și tehnologii precum Dolby Atmos și Dolby Vision. Astăzi, Allview oferă un nou teaser pentru acestea și aflăm că vor sosi cu o funcție menită să îmbunătățească experiența de utilizare. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că noile televizoare smart vor aduce controlul vocal TOUCHLESS. Astfel, este implicată tehnologia Far Field Voice Control care va permite utilizatorilor de Smart TV-uri din seria Allview ePlay7100 să controleze conținutul afișat pe ecran fără a atinge telecomanda.

Printr-o singură comandă vocală precum „Hey Google„, asistentul vocal va fi activat, iar utilizatorii vor putea accesa și căuta conținut în mod facil. Se pare că vom putea opri sau porni televizorul, regla volubul, chiar controla alte dispozitive smart interconectate cu televizorul în cauză. Allview pare să își propună ca TV-ul să devină un hub central, pus în atenția utilizatorilor. Acestea ar oferi o experiență foarte bună potrivit teaserelor de până acum. Așteptăm pe noua serie și televizoare cu rezoluție 4K Ultra HD, suport HDR10 și Chromecast integrat.

Chiar dacă Smart TV-urile din seria ePlay7100 vor avea control vocal, e de remarcat și telecomanda. Aceasta ar fi mai compactă și se poate conecta prin Bluetooth, prezintă butoane pentru Netflix, Youtube și Google Assistant. Nu știm încă când vor debuta noile televizoare din seria ePlay7100. Allview pregătește și noi telefoane flagship din seria Soul X8. De asemenea, am putut vedea teasere pentru acestea la începutul anului 2021.