Iată un teaser cu viitorul flagship Allview; Acesta ar fi Soul X8 sau Soul X8 Pro

0
1394
Allview
Iată un teaser cu viitorul flagship Allview; Acesta ar fi Soul X8 sau Soul X8 Pro

Allview a început teaserele pentru produsele pe care urmează să le lanseze în 2021. Astăzi vedem o astfel de imagine asociată primului smartphone din acest an. Acesta ar urma să fie un flagship, posibil Soul X8 sau chiar Soul X8 Pro. Aș zice însă că nu este vorba despre X8 Pro, iar mai jos vă prezint și argumentele.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Allview se pregătește de lansarea mai multor produse interesante în 2021. Recent, brașovenii au trimis calendarul lansărilor pe 2021. Pe acesta l-am putut examina atent prin intermediul site-ului nostru soră, mobilissimo.ro.

La final de lună noiembrie, Allview a prezentat un teaser cu un smartphone misterios, cu cameră foto penta în spate. Acela ar fi Allview X8 Pro sau Allview X8 Xtreme, întrucât numele nu a fost dezvăluit.  Avem mai sus și o imagine.

Revenind la teaser-ul de astăzi, se pare că telefonul va avea un senzor de amprente plasat lateral, integrat în butonul power. Marginile sunt subțiri, metalice și adoptă o nuanță negru-antracit, cu accente albastre – posibil să vedem chiar un gradient pe spate. Modulul foto de această dată adoptă o formă pătrată și ar găzdui 3 camere foto și un bliț LED. Acesta ar fi indiciul conform căruia avem de-a face cu Allview Soul X8 și nu cu Soul X8 Pro (sau Xtreme).

Dacă nu mă înșel, mai jos de modulul camerei s-ar afla un logo “5G“. Prin urmare, ar fi primul model 5G al brașovenilor. Bineînțeles, la această idee, ne întrebăm ce CPU se va afla la bordul noului flagship. Și deși ne-am bucura să vedem un procesor de la Qualcomm, poate un Snapdragon 765G, un CPU Dimensity de la MediaTek ar fi mai probabil. Așteptăm în continuare noi informații și materiale teaser prin care poate vom afla și ceva dotări.