Precomenzile lui Xbox One X debutează; Microsoft prezintă şi varianta specială Project Scorpio Edition

1
1249

A venit şi ziua zero a precomenzilor pentru noua consolă Microsoft, Xbox One X. Totuşi pe lângă aceasta am aflat că va exista şi o versiune Project Scorpio Edition, dar şi variante speciale de Xbox One S, asociate jocurilor noi. Despre toate acestea şi evident şi preţuri aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Începem cu detalii despre Xbox One X Project Scorpio Edition, o ediţie specială super limitată a noii console. Stocurile vor fi limitate se pare şi e posibil să se fi epuizat deja. Această versiune vine cu numele “Project Scorpio” inscripţionat pe consolă şi pe cutie, dar şi pe controller. Aparent există şi un Easter Egg special inclus. Ambalajul este inspirat de cel al primului Xbox.

Preţul este de 499.99 dolari, iar consola se livrează pe 7 noiembrie. Xbox One X cel standard vine cu suport pentru grafică 4K şi HDR, streaming video şi permite dezvoltatorilor să folosească până la 60% mai multă memorie de sistem decât se putea până acum în jocurile mai solicitante. Modelul de bază mai aduce un procesor octa core custom, GPU custom cu 12 GB memorie DDR5, HDD de 1 TB şi drive Blu-Ray 4K.

La nivel grafic ni se promite suport pentru rezoluţii de 4096 x 2160 pixeli la 60 Hz. Oferă ieşire HDMI 2.0b, input HDMI 1.4b, 3 porturi USB, S/PDIF, Gigabit Ethernet şi emiţător şi receiver infraroşu. Evident avem şi WiFi 802.11ac. La pachet vom primi un controller wireless şi cablu HDMI, iar preţul este de 499 dolari ca şi la varianta specială.

Între timp există şi o ediţie limitată de Xbox One S cu imprimeu Minecraft, dar unul realizat profi şi foarte plăcut privirii. Va sosi pe 3 octombrie. În SUA consolele se vând la Amazon, Walmart, Best Buy şi Target, dar şi pe Microsoft.com. Mă aştept la precomenzi şi la noi curând.