Viralul zilei: iată reacţia unui bătrân de 97 de ani la bordul unei maşini Tesla (Video)

1
2269

Cum poţi să nu îi adori pe bunici? Mai ales când descoperă muzica modernă, tehnologia modernă şi iau contact cu ceea ce noi luăm de-a gata în ziua de azi. Ca atare au mare succes pe YouTube clipurile cu bătrânei sau bătrânici care reacţionează la console de jocuri, iPhone-uri sau în general lucruri moderne. Azi vedem cum reacţionează un domn venerabil în vârstă de 97 de ani când află cum funcţionează o maşină Tesla.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E genul de clip care i-ar încălzi şi inima obsedată de AI a lui Elon Musk… Totul începe cu o discuţie casual pe canapea între nepot şi bătrânel şi apoi se trece la fapte. Zac Carmi este YouTuberul care a dorit să îl aducă pe bunic în epoca modernă. Impresionat de accelerarea super rapidă a maşinii, bunicul a declarat la un moment dat că „trebuie să ai o paraşută pentru a conduce aşa ceva”.

A descris maşina drept confortabilă şi spaţioasă şi s-a declarat surprins că o tabletă controlează tot. Sunt sigur ca venerabilul domn a fost şocat de lipsa de zgomot, probabil primul aspect care uimeşte orice persoană care se află într-o maşină electrică prima oară. Trebuie să recunosc că nonagenarul a părut mai degrabă şocat de încărcarea de la priză decât de experienţa de condus în sine, deşi nu m-am putut abţine să nu zâmbesc când l-am auzit chicotind ca un copil când Tesla prindea viteză.

Fast forward peste vreo 60 de ani şi mă întreb ce anume ne vor arăta nepoţii noştri şi în ce galaxie ne vor plimba pe atunci…