LG anunță proiectoarele video ProBeam UST și MiniBeam; acestea vor fi prezentate publicului la IFA

0
878
LG ProBeam

Lansările pre-IFA au început deja și astăzi aflăm că sud-coreenii de la LG au anunțat două noi videoproiectoare. Acestea se numesc ProBeam UST și MiniBeam, iar în rândurile de mai jos aflați mai multe detalii, dar nu înainte de a vă spune că produsel vor fi prezentate publicului săptămâna viitoare la standul companiei de la IFA.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

LG ProBeam UST este modelul de top din această listă ce oferă o rezoluție Full HD pentru o experiență home-cinema imersivă. Este un proiector cu distanță de proiectare Ultra Short-Throw ce nu necesită asistență profesională la instalare. LG ProBeam UST are nevoie de doar 12 cm pentru a proiecta o imagine de 100 inch și un lucru bun de știut este că nu are nevoie de un stand special.

LG ProBeam UST

Distanța de proiectare fiind atât de redusă permite ca imaginea să nu mai fie umbrită atunci când unele persoane se mai ridică de pe canapea. Oferă o luminozitate de până la 1.500 unități ANSI lumeni, un contrast 150.000:1 și o lampă cu durată de viață de până la 20.000 ore.

LG ProBeam

Interesant este și faptul că acest proiector se poate conecta la unele boxe wireless și chiar căști. Cât despre LG MiniBeam, acesta este un proiector HD ultra portabil ce dispune de baterie integrată cu autonomie de până la 4 ore. Putem vedea până la 2 filme în întregime atunci când suntem la camping să spunem și ni se oferă conectivitate Bluetooth.

LG MiniBeam

LG MiniBeam dispune de funcția Multi-Angle Projection ce permite device-ului să fie înclinat chiar până la 70 grade pentru a afișa imaginea mai sus pe un perete sau chiar tavan fără a fi nevoie de un trepied. Pentru moment nu avem detalii despre prețurile pe care aceste proiectoare le vor purta.