HP OMEN X Laptop este primul laptop de gaming hardcore de la HP, care suportă şi overclocking

0
1161

Laptopurile nu sunt în general device-uri modulare sau predispuse la upgrade-uri sau overclocking, dar definiţia lor a devenit mai relaxată în ultima vreme. HP spre exemplu a lansat un laptop nou de gaming, care suportă overclocking. Numele său este OMEN X Laptop şi avem toate detaliile mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul face parte dintr-o nouă gamă de computere de gaming de la HP şi este încă din start un laptop puternic, pe care overclockingul îl face şi mai puternic. HP a realizat un management termic de excepţie aici, atât la nivel de CPU, cât şi pentru întreg laptopul, astfel că supraîncălzirea nu va fi o problemă. Cumpărătorii pot alege între un procesor Intel Core i7 de generaţie a şaptea, deblocat pentru overclocking.

Există şi posibilitatea de a face overclocking la RAM pentru a se potrivi cu respectivul setup. Pe lângă acestea primim şi o placă grafică NVIDIA GTX 1080, care vine din start cu overclocking aplicat deja. HP OMEN X Laptop integrează un ecran 4K de 17 inch, dar puteţi să îl înlocuiţi şi cu o versiune cu ecran Full HD la 140 Hz. Ambele vin cu suport pentru tehnologia NVIDIA G-SYNC anti tearing.

Mai primim şi o tastatură cu iluminare individuală pentru fiecare buton şi zone configurabile de iluminare. Două difuzoare Bang & Olufsen completează peisajul, plus suport pentru acustica DTS Headphone: X. Stocarea şi RAM-ul pot fi upgradate, datorită unui design modular al laptopului la acest nivel, prin accesul uşor la panoul care le include.

De conectivitate se ocupă două porturi Thunderbolt 3, un USB 3.0 şi lista include şi un HDMI 2.0a cu HDR şi MiniDisplay Port. Preţul e pe măsură dotărilor, iar bestia ajunge să coste 2299 dolari. Vânzările încep în noiembrie.

https://www.youtube.com/watch?v=ShztDhAkcmQ