Precomenzile lui PlayStation 5 ar începe prin martie 2020; Iată ce noutăţi aflăm despre consolă

0
27585

Zvonurile despre PlayStation 5 s-au mai cuminţit în ultima vreme, pentru că feed-urile de ştiri tech au fost mai degrabă împânzite de veşti despre Xbox Series X. Am auzit că acea consolă ar putea debuta pe 22 noiembrie 2020 şi a apărut şi un prim preţ. Teoretic acel debut era mai devreme decât PS5, dar acum zvonacii plusează cu data de precomandă pentru noua consolă Sony.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

S-ar părea că puteţi începe să puneţi banii la ciorap chiar de acum pentru că vom vedea precomenzi în jurul lunii martie 2020. Luna martie va lovi din greu la portofel, între disponibilitatea lui Galaxy S11, poate şi Galaxy Fold 2, Huawei P40 Pro anunţat la final de lună şi acum şi precomanda pentru PS5. O sursă vorbeşte despre un eveniment dedicat prezentării lui PS5 chiar la mijloc de februarie, ceea ce sună puţin cam devreme pentru un debut în iarna lui 2020.

Sursă este una de pe Twitter, @PSErebus, care scrie şi că vom vedea controllerul Dualschock 5 prezentat în primul trimestru al anului viitor. Sursa a mai confirmat informaţii veridice despre PlayStation şi Xbox în trecut, inclusiv despre noile generaţii de console. Sursa continuă cu detaliul că noul PS va sosi în perioada sărbătorilor de iarnă din 2020, iar americanii îl vor putea cumpăra din magazine pe 20 noiembrie 2020, la un preţ recomandat de 499 dolari.

Acelaşi preţ şi acea dată au mai fost menţionate de zvonac şi înainte. Dacă ne gândim puţin PS4 a fost anunţat la o conferinţă din februarie 2013, în New York. Apoi a apărut la E3 2013, cu tot cu design, iar în august la Gamescom 2013 a primit dată de lansare. În magazine intra pe 15 noiembrie 2013. Vă reamintesc că noua consolă are SSD, suport pentru grafică 8K (pe hârtie), drive Blu-Ray, procesor AMD de generaţie nouă cu arhitectură Zen2 şi un GPU cu tehnologie Navi.

Vom avea şi acustică cu surround şi un controller cu microfon şi feedback haptic avansat.