Astăzi pe data de 6 iunie are loc și conferința anuală a acționarilor Tesla, eveniment în cadrul căruia CEO-ul Elon Musk va prezenta situația actuală și produsele la care compania lucrează sau pe care le pregătește pentru viitor. Se va discuta și despre valoarea acțunilor pe piață, capitol unde firma americană stă incredibil de bine.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Descoperim faptul că în pragul acestei întâlniri, acțiunile Tesla au ajuns la un nou record, bursa listând un preț de 347 dolari per acțiune. Aparent este a 4-a oară în ultima lună când acțiunile companiei înregistrează creșteri serioase, lucru ce a dus la o evaluare de 57 miliarde de dolari pentru constructorul auto.

Potrivit Yahoo Finance, prețul de astăzi per acțiune Tesla este cu 62% mai mare decât cel înregistrat fix în urmă cu un an în aceeași zi. Cât despre adunarea propriu-zisă, aceasta mai presupune și votarea pentru realegerea lui Elon Musk ca director, a 2 membri pentru Consiliul de Administrație și totodată realizarea unei prezentări scurte.

Elon va răspunde și întrebărilor puse de către acționari și aflați că acest eveniment are loc la doar câteva săptămâni de startul producției pentru Model 3.