WWDC 2017: Apple HomePod este cea mai nouă boxă smart de pe piață; vine cu Siri la bord și promite o experiență audio high-end!

2
1016

În cadrul evenimentului Keynote ce a marcat deschiderea conferinței WWDC 2017, Apple a prezentat pe lângă noile iPad-uri și o boxă smart cu Siri la bord. Aceasta se numește Apple HomePod și din start designul său ne amintește de desktop-ul Mac ce adopta aceeași formă cilindrică.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul pe care îl vedeți în imagini se dorește a fi un soi de evoluție a actualelor boxe de sufragerie, fix precum iPod-ul a fost la debut evoluția playerelor audio portabile. Rivalii acestui speaker sunt mulți la număr și printre ei amintim Google Home, Amazon Echo, dar și Harman Kardon Invoke.

Un detaliu pe care îl observați cu siguranță este acela că difuzorul vine într-un corp cilindric cu mult mai gros și masiv decât rivalii săi, motivul din spatele dimensiunilor fiind acela de a oferi o acustică de top. La interior avem 7 tweetere în partea de jos, un woofer de 4 inch, procesorul Apple A8 și 6 microfoane pentru ca Siri să ne înțeleagă perfect.

Datorită unei tehnologii speciale, Apple HomePod poate analiza spațiul din jurul său și astfel distribui muzica în funcție de mărimea camerei pentru o experiență superioară. După cum precizam, este oferit alături și Siri, asistent virtual ce a devenit acum expert în muzică și în comenzi asociate.

Boxa poate fi conectată și la soluții smart home compatibile HomeKit și astfel oferind posibilitatea de a controla produsele smart din casă prin comenzi vocale. Ca design, acest difuzor adoptă o meșă 3D și este bazat pe materiale premium, iar după cum vedeți, avem și o zonă superioară ce se iluminează la utilizarea lui Siri.

https://www.youtube.com/watch?v=1hw9skL-IXc

Mai primim și tehnologie de anulare a zgomotului de fundal și aflăm că boxa nu înregistrează conversațiile utilizatorilor când nu este utilizată. Debutul comercial va avea loc abia în decembrie și prețul pentru o unitate este de 349 dolari. Cei cu buzunarul gros pot achiziționa mai multe boxe HomePod și utiliza în tandem pe toate.