WWDC 2017: Apple iPad Pro 10.5 debutează oficial cu procesor A10X Fusion la bord și cu stabilizare optică pentru camera foto; avem și un upgrade pentru iPad Pro 12.9

1
905

Conferința dezvoltatorilor Apple WWDC 2017 a debutat ieri seară odată cu evenimentul Keynote din care am aflat despre noutățile pe care compania le-a adus în zona software, dar și despre noile produse hardware. Printre acestea se află și tableta Apple iPad Pro 10.5 inch, model cu dotări de top destinat profesioniștilor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest dispozitiv oferă după cum și denumirea sa ne dă de înțeles, un ecran de 10.5 inch care ne pune la dispoziție o luminozitate maximă de 600 nits și tehnologia de imagine True Tone pentru culori mai vii și naturale. Aflați că panoul frontal dispune de muchii foarte înguste în jurul display-ului, marginile fiind reduse cu 40% în raport cu cele de pe varianta de 9.7 inch.

Noul iPad vine la pachet cu un procesor hexa-core Apple A10X Fusion și cu un GPU 12 core ce bifează o performanță sporită cu 40% față de varianta anterioară iPad Pro. Avem o cameră frontală FaceTime de 7 megapixeli, iar pe spate un senzor de 12 megapixeli cu bliț quad-LED, sistem de stabilizare optică, deschidere f/1.8 și suport pentru captură wide color, respectiv 4K Ultra HD.

Potrivit companiei producătoare, această nouă tabletă va oferi în jur de 10 ore autonomie cu diferența că primim aici încărcare rapidă, tehnologie ce lipsea de pe tabletele anterioare iPad. Încă nu avem detalii despre memoria RAM, dar știm că varianta de bază vine cu 64 GB de stocare flash la un preț de 649 dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=UR5ODc5Wbbo

Cât despre modelul nou de 12.9 inch, acesta vine cu dotările hardware mai sus menționate, dar cu o diagonală mai generoasă și cu o baterie mai mare. Aceasta costă 799 dolari în varianta de bază, existând totodată și modele cu 512 GB de stocare la 1049 dolari. Cei interesați pot plasa încă de acum o precomandă, urmând ca livrările să înceapă de săptămâna viitoare!