Poţi să îţi transferi toate pozele de pe Facebook pe Google Photos acum; Iată cum!

0
970

A venit Moş Crăciun mai devreme, dacă încercai să transferi toate pozele de pe Facebook cumva într-un serviciu pe bază de cloud. Mai nou Facebook a lansat un tool care îţi permite să descarci toate pozele de pe contul tău şi să le muţi în Google Photos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul tool pentru mutarea de date a debutat doar în Irlanda deocamdată, într-un program pilot. Lansarea globală are loc în a doua parte a lui 2020. Noul tool se găseşte în aceeaşi zonă Settings de la Facebook de unde vă puteţi descărca informaţiile private. Există şi criptare atunci când începi să îţi transferi miile de poze şi clipuri. Tool-ul este încă la început, ar putea avea buguri, iar feedback-ul e vital.

Ideea e bună mai ales de sărbători, când te aduni cu toată familia şi poţi să tragi prin Chromecast un slideshow frumos cu toate amintirile tale din Google Photos. Sincer să fiu, cel mai câştigat din această afacere iese Google. Se va trezi cu multe miliarde de fotografii în baza de date deja uriaşă şi îşi va antrena AI-ul de recunoaştere facială şi mai cu spor. Totul a pornit cu câteva luni în urmă, prin Dată Transfer Project, iar FB a recomandat şi altor companii mari să se alăture, precum Microsoft, Twitter sau Apple.

Dorinţa este de a îmbunătăţi securizarea datelor personale ale utilizatorilor. E şi totuşi o mare bază de utilizatori care au deja backup activat pe telefonul lor Android şi deja au toate pozele în Google Photos, aşa că pe ei nu îi afectează acest tool.