PlayStation 5 a scăpat iar, în fotografii live de această dată, dar pare tot dev kit…

0
2193

Înainte să ne entuziasmăm prea tare că am găsit fotografii “reale” cu PlayStation 5, trebuie spus că această consolă, care arată fix ca în ultimele randari este un developer kit. E genul de dispozitiv primit înainte de dezvoltatori şi programatori, având la interior hardware-ul consolei, dar designul exterior este unul temporar, neavând (probabil) nimic în comun cu varianta finală.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ceea ce vedem în imagini este şi un prototip de controller DualShock 5, alături de consola în formă de navă spaţială. Controllerul este de fapt cel interesant, pentru că nu are acea bară luminoasă de la precedenta generaţie. În plus, butoanele trăgaci L2 şi R2 sunt ceva mai ieşite în evidenţă şi în relief. Se speculează că acest accesoriu ar avea şi microfon integrat, deci nu trebuie să ne mai chinuim cu căştile acela firave oferite la pachet ca la PS4.

Am aflat şi că difuzoarele acestui controller vor fi superioare, iar butoanele “trăgaci” se vor adapta la nevoile gamerilor. Şi acumulatorul va fi mai generos, iar încărcarea se va face prin USB-C şi mai rapid. Sunt şanse ca noul dispozitiv să fie mai greu decât cel de dinaintea sa, dar ca estetic nu ar trebui să vedem schimbări. Vă reamintesc că Sony a confirmat un debut al lui PS5 în sezonul de iarnă 2020.

Apăruse şi un preţ recent la un magazin din România, care sună prea bine să fie adevărat, faţă de prima scăpare de preţ din Suedia. Ca prime jocuri confirmate pentru PS5 avem Watch Dogs Legion, dar se discută şi de un Assassin’s Creed nou şi un Far Cry.