Apple Watch şi Siri îl întrerup pe un prezentator meteo pentru a îl contrazice în mod amuzant (Video)

0
6376

Cine ar fi crezut că Siri şi Apple Watch vor face de râs un prezentator meteo? Ei bine fix asta s-a întâmplat recent, când asistentul virtual a contrazis o predicţie meteo a unui echivalent al lui “Busu” de la BBC News. Aveţi păţania mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dacă am tot văzut Siri şi Google Assistant activându-se din greşeală şi la talk show-urile de la noi, până acum nu le-am mai văzut să se contrazică cu amfitrionul unei emisiuni. Întâmplarea a fost descoperită de către Mashable şi apoi postată de către contul Twitter BBC Weather. Meteorologul Tomasz Schafernaker tocmai prezicea căderi de zăpadă mari în Mineapolis şi Denver în SUA, dar Siri a simţit nevoia să zică şi ea ceva şi anume “nu e zăpadă în predicţie”.

A urmat un moment de schimb de replici amuzant între prezentatorul meteo şi cel al buletinului de ştiri. În apărarea lui Siri, ea nu ştia exact locaţia din care se făcea transmisia. A se remarca faptul că Siri are darul de a se activa la întâmplare mai des decât Google Assistant. Apple a recunoscut problema şi a promis că o să o rezolve. Apple Watch-ul are multiple metode de activare pentru Siri:

  • poţi apăsa şi tine apăsat butonul Digital Crown
  • poţi mişca încheietura în sus şi spune “Hey Siri”
  • de la Apple Watch Series 3 încolo poţi doar să ridici încheietura şi să începi să vorbeşti cu Siri, chiar şi fără “Hey Siri”

Tomasz îşi mişcă mult mâna şi probabil asta a activat completarea asistentului, care în mod comic, a sunat şi… “ofuscat”. Bine că nu poartă şi Trump aşa ceva, altfel ar fi ţipat tot timpul că îl sapv Apple cu fake news, dacă începea ceasul să vorbească într-o conferinţă de presă.