Philips prezintă căştile Fidelio X3, comode, realizate din materiale premium

0
897

Philips a anunţat în ultima săptămână o nouă pereche de căşti premium, modelul Philips Fidelio X3, cu design over the ear. Adoptă designul open back şi este realizat din materiale premium pentru a oferi o experienţă confortabilă şi un look arătos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Philips afirmă că a creat Fidelio X3 într-un mod care combină basul generos cu frecvenţele medii calde. Avem la dispoziţie drivere multi stratificate din polimer, umplute cu gel pentru o amortizare cât mai bună. În plus, este integrat şi un sistem pe bază de motor din neodymium, care extinde frecvenţele înalte. Philips Fidelio X3 vine cu cupe pentru urechi dublu stratificate în aşa fel încât să reducă vibraţia. Zona de speakere a căştilor este înclinată cu 15 grade pentru a se potrivi cu forma urechii şi a direcţiona sunetul spre canalul auditiv, pentru extra imersiune.

Philips a cumpărat materiale de înaltă calitate pentru a realiza aceste căşti, de la firme europene în special. Spre exemplu a folosit piele Muirhead din Scoţia şi un material textil special danez Kvadrat, excelent pentru produse acustice. Rama din oţel are finisaj închis la culoare şi satinat, acoperit cu piele Muirhead, alături de perniţe din velur şi spumă cu memorie pentru urechi. Totul pentru un confort sporit chiar şi la ore bune de utilizare.

Fidelio X3 oferă acustică de înaltă rezoluţie, acoperind o lăţime de bandă largă, între 5 Hz şi 40 KHz. Pot fi folosite şi într-un mod Balanced pentru a oferi câte un canal audio pe dreapta şi stânga şi a reduce crosstalk-ul, îmbunătăţind şi separarea stereo. Există şi un conector de 2.5 mm TRRS, care oferă conectivitate excelentă cu terminalele high res. Căştile vor intra pe piaţa europeană în următoarea lună la suma de 349 de euro.