Philips lansează Hue Signe Collection şi Hue Play: corpuri de iluminat inteligente şi arătoase

0
1180

Seria de becuri inteligente Philips Hue tocmai s-a extins şi la corpuri de iluminat. Philips a lansat în această săptămână Hue Signe Collection şi Hue Play, corpuri de iluminat inteligente şi conectate wireless. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În loc să lanseze doar becuri, de această dată Philips a lansat accesorii de iluminat, cu tot cu suportul aferent şi o instalaţie de-a dreptul artistică. Totul e pe bază de plug and play şi doar cumperi lampa respectivă, o conectezi la priză şi gata, ai iluminare multi coloră, cu suport wireless. Hue Signe Collection este un corp de iluminat care seamănă cu un cilindru scurt şi cu un “light bar” care iese din zona superioară.

Va sosi în două dimensiuni diferite, o lampă ce poate fi pusă pe podea şi o versiune mai mică, care se poate pune lângă televizor sau pe noptieră. Aceste produse suportă iluminare albă sau color, iar varianta color va oferi 16 milioane de culori diferite. O veţi putea alege pe cea preferată folosind o aplicaţie dedicată Hue pe smartphone. Chiar şi lumina albă va putea primi modificări, cu 50.000 de nuanţe diferite.

Philips vrea să “inunde” un zid cu lumină, până la tavan, asta e scopul declarat. Hue Signe Collection va fi disponibil la precomandă la început de septembrie, iar livrările încep în octombrie. Varianta mică costă 159.99 dolari, iar cea mare 249.99 dolari.

Hue Play este o bară luminoasă care e ca un fel de soundbar vizual. Are rolul de a fi asociat unui televizor sau un centru de divertisment şi de a inunda cu lumină acea zonă. Multiple accesorii Hue Play pot fi interconectate, Philips ofering cabluri separate de extensie pentru a le conecta în serie. Hue Play costă de la 69.99 dolari în sus, iar un kit dublu este 129.99 dolari.