Logitech MX Vertical este cel mai avansat mouse cu design ergonomic; Debutează comercial în septembrie

0
1033
Logitech MX Vertical

Astăzi cei de la Logitech au anunțat lansarea unui produs mai special și anume a unui mouse avansat care îmbină design-ul ergonomic cu performanța dispozitivelor de top din seria MX. Acesta se numește Logitech MX Vertical și a fost conceput pentru a reduce efortul depus de antebraț și presiunea încheieturii mâinii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În același timp unghiul vertical de 57 grade este special optimizat pentru o poziție ergonomică fără ca productivitatea să fie compromisă. Aflăm chiar faptul că acest mouse a fost testat științific și aprobat ergonomic, produs conceput pentru a păstra o poziție naturală a mâinii și pentru a reduce activitatea musculară cu până la 10% comparatif cu un mouse standard.

Logitech MX Vertical

Nu se pierde nici din productivitate iar forma confortabilă este gândită să se potrivească la diferite forme de dimensiuni de mâini, având și o textură cauciucată la suprafață și suport pentru degetul mare care asigură un grip puternic și natural al dispozitivului pe care îl vedeți în imagini.

Logitech MX Vertical

Ca performanțe, MX Vertical vine echipat cu un senzor optic de 4000 DPI, cu un comutator de viteze pentru ajustarea rapidă a vitezei DPI și cu o baterie reîncărcabilă cu autonomie de până la 4 luni. Dispune și de încărcare rapidă, astfel că după numai 1 minut de încărcare se asigură 3 ore de utilizare.

Are tehnologiile Easy Switch și Logitech Flow, modalitate prin care se poate face trecerea insesizabilă între oricare două calculatoare și chiar copia sau transfera imagini sau documente între ele. Mouse-ul debutează comercial din septembrie la un preț de 99.99 dolari.