Parrot anunţă noua dronă Bebop 2 Power, cu 2 baterii de 30 de minute şi headset special FPV

0
1018

Dronele cu filmare first person au început să devină o adevărată modă şi la câteva zile după ce ne-a prezentat modelul Parrot Mambo FPV, acum tot Parrot lansează încă o dronă capabilă de filmare first person. Numele său este Bebop 2 Power şi poate fi admirată mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Printre avantajele lui Bebop 2 Power faţă de predecesor se numără autonomia extinsă, captura foto superioară şi coloritul “negru stealth”. Acest quad copter are o autonomie impresionantă de până la o oră, oferită prin 2 baterii a câte 30 de minute fiecare. Primeşte şi aportul unei tehnologii AI, care face fotografiile şi clipurile video să arate mai bine.

Avem şi moduri noi de pilotare, care ajută utilizatorul să deplaseze vehiculul aerian mai uşor, dar şi un mod Sport, care duce drona din punctul A în B cât mai rapid posibil. Există şi un Video Mode chiar, care reglează zborul pentru a filma cât mai bine. Şi decolarea a primit un upgrade, astfel că puteţi pur şi simplu să aruncaţi drona în aer şi va începe automat să se echilibreze şi să zboare.

În cutia lui Bebop 2 Power se află drona de culoare neagră, două baterii şi un Skycontroller, adică telecomanda sa. Plus vine la pachet cu Cockpitglasses 2, un headset first person compact, uşor şi pliabil, prin care puteţi vedea tot ce “vede” şi drona. Skycontroller are o acoperire impresionantă de 2 kilometri.

Costă 600 dolari.