Panasonic anunţă căştile HD605N, model wireless cu anulare adaptivă a zgomotului de fundal

0
1049

Panasonic a anunţat astăzi o nouă pereche de căşti wireless, modelul HD605N, care se remarcă prin anularea adaptivă a zgomotului de fundal. Aceste căşti sunt menite să reproducă un sunet cât mai pur şi să ofere un semnal audio de înaltă rezoluţie, atât prin fir, cât şi via Bluetooth.

Publicitate

Căştile vin pe negru sau portocaliu, au un design ergonomic şi o articulaţie sferică 3D, plus bureţi din spumă cu memorie 3D, pentru extra confort. 3 moduri de anulare a zgomotului sunt oferite aici: redus, mediu şi înalt. Panasonic pune la bătaie şi un sistem Feedforward, care va poziţiona microfonul la exteriorul carcasei, iar un sistem de feedback este amplasat pe driver, mai aproape de timpan.

În acest mod se vor procesa semnalele de anulare şi se va putea anula zgomotul în bandă largă. Integrat pe aceste căşti veţi găsi un amplificator de sunet ambiental, care permite ca sunetul de la exterior să pătrundă când e nevoie (când traversaţi strada spre exemplu şi nu vreţi să vă calce maşina). Sau când vreţi să auziţi care e staţia următoare de maşină sau metrou.

Folosite în mod Bluetooth, căştile oferă 20 de playback audio continuu, cu funcţia de anulare a zgomotului activă. Există şi încărcare rapidă, astfel că după 15 minute de alimentare beneficiaţi de 2 ore de redare. Panasonic HD605N cântăreşte 268 de grame şi se încarcă full în 4 ore.