Un icon din iOS 12 indică faptul că viitorul iPad Pro va avea muchii mai subţiri şi va sosi fără buton Home

0
1032
iPad Pro

Dacă în ultima vreme au tot scăpat fotografii hands on şi machete de iPhone X Plus şi iPhone 9, viitorul iPad Pro rămâne un mister. Şi el ar trebui să debuteze odată cu noile iPhone-uri la toamnă, dar nu aveam fotografii cu el până acum. Totuşi azi descoperim câteva trăsături de design ale sale, printr-o scăpare de icon din iOS 12.

Publicitate

Am tot auzit că unul dintre viitoarele iPad-uri va avea breton şi va renunţa la butonul Home, iar acum avem şi dovezi. Iconuri descoperite în versiunea beta 5 de iOS 12 indică faptul că viitoarea tableta ar putea aduce un design nou. Acest icon apare în zona de baterie a tabletei şi prezintă o imagine generică de iPad diferită de ce aveam până acum. Pare să aibă muchii mai subţiri şi să îi lipsească butonul Home.

Nici urmă de breton totuşi. Iconul apare în cod cu menţiunea “iPad” deci nu există ambiguităţi despre device. Nu există şi alte referinţe în sistem pentru terminal, deci ar urma să fie un produs nou. Codul din zona AccessibilitySettings face de asemenea aluzie la Face ID folosit pentru deblocarea facială a terminalului. Având în vedere că Samsung a trecut la rândul său la tablete fără buton Home prin debutul lui Tab S4, e de aşteptat ca şi Apple să facă acelaşi lucru.

Apple foloseşte acelaşi design pe iPad-uri de multă vreme, deci clar e nevoie de o schimbare. Bretonul rămâne încă în cărţi, pentru că a scăpat mult prea des pentru a fi o informaţie falsă.